Detractors zeggen dat een alliantie van zulke grote verladers

goedkeuring van de scheepvaartalliantie als formaliteit

goedkeuring van een voorgestelde verzendalliantie waarbij AP Moeller Maersk betrokken is, zou een formaliteit moeten moncler outlet zijn, zei de chief executive van het Deense bedrijf op woensdag.

Bemanningsleden kijken moncler heren uit van ‘s werelds grootste containerschip, de MV Maersk Mc Kinney Moller, terwijl het moncler jassen dames sale aanlegsteiger is tijdens haar eerste aanloophaven op een PSA International-haventerminal in Singapore op 27 september 2013. REUTERS / Edgar Su

De alliantie moncler nederland tussen Maersk en het in Zwitserland gevestigde Mediterranean Shipping Co (MSC), de twee grootste containervervoerder ter wereld, zal moncler jassen heren 185 gedeelde schepen exploiteren op de transatlantische, trans-Pacific en Azië-Europa routes, kritieke paden in de wereldhandel. Federal Maritime Commission (FMC).

Op de vraag of het FMC de alliantie vóór 11 oktober zou moncler jassen outlet goedkeuren, een eerste moncler uitverkoop deadline die 45 dagen na de indiening van de moncler jas outlet reglementaire papieren was vastgesteld, zei Maersk-chef Nils Andersen: hebben daar geen mening over, maar wij moncler jassen vinden dat de goedkeuring een formaliteit moet zijn zoals ze al hadden gedaan goedgekeurde P3.

Anderson sprak met Reuters in de marge moncler jassen heren sale van een Deense conferentie van aandeelhoudersvergaderingen.

De moncler dames Wall Street Journal meldde vorige week dat leidinggevenden van Maersk en MSC naar Washington afreisden voor dringende gesprekken met de FMC. Een woordvoerder van Maersk weigerde te zeggen of moncler jas heren er vorige week een vergadering plaatsvond, maar zei dat het bedrijf in dialoog was moncler outlet sale met de FMC, zoals normaal was.

De alliantie, waarvan de verladers zeggen dat het de kosten, het brandstofverbruik en de uitstoot verlaagt, moet begin 2015 beginnen. Detractors zeggen dat een alliantie van zulke grote verladers zou kunnen leiden 2018 moncler tot dominantie op belangrijke handelsroutes die moncler jassen dames consumptiegoederen over de hele wereld vervoeren.

Maersk en MSC hebben de nadruk gelegd op de kleinere en verschillende aard van hun overeenkomst, vergeleken moncler jas heren sale met 3P, wat zou hebben geleid tot de oprichting van een werkmaatschappij en de Chinese verladers onder druk had kunnen zetten.

Maar er blijven twijfels bestaan, aangezien het besluit moncler jas outlet moncler jas sale van het ministerie van Handel in moncler jas dames China in juni als een verrassing kwam, ook voor Maersk, en de goedkeuringen monclerjassenherenoutlet door Washington en Brussel volgden.

Chinese media moncler jas dames sale noemden het hoofd van de anti-monopolie-divisie binnen het ministerie als kritiek op 2M op monopolistische gronden. moncler sale Maersk zegt dat het ministerie deze keer niets te zeggen heeft over de deal.

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.