uitkoopfirma TPG om TSL Education te kopen voor

TPG, een private equity-onderneming, koopt de mondiale onderwijsuitgever TSL Education van Charterhouse, zei TSL op maandag moncler outlet en streeft naar een groei van de digitale verkoop naar een online TSL-netwerk van 52 miljoen leraren.

Grote educatieve uitgeverijen zijn op moncler jas outlet zoek naar kleinere digitale acquisities, omdat met name jongere consumenten overschakelen naar digitale content van print. De laatste dergelijke deal op de schaal van TSL was de overname door Pearson van online educatieve dienstverlener EmbanetCompass in oktober voor $ moncler jassen outlet 650 miljoen.

TSL heeft geen voorwaarden bekendgemaakt, maar twee bronnen die bekend waren met de deal, zeiden dat het moncler outlet sale TSL, dat eigenaar is van het moncler sale Times Educational Supplement, waardeert en ook conferenties en tentoonstellingen moncler jassen dames organiseert moncler jas sale voor de onderwijssector, tegen ongeveer 400 miljoen pond ($ 600 miljoen).

TPG zal 250 miljoen pond aan schulden ophalen, onderschreven door 2018 moncler Goldman Sachs en Jefferies, om te helpen betalen voor TSL: 170 miljoen moncler nederland senior moncler jassen heren sale leveraged loans, 60 miljoen pond tweede retentierechten en een moncler jas heren sale doorlopende kredietfaciliteit van 20 miljoen pond, aldus bankiers.

Banken zullen maandag de schuld aan institutionele beleggers gaan verkopen en zullen de schuld op woensdag presenteren, zeiden ze.

wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide online ervaring moncler jas dames sale passen goed in moncler jassen de bedrijfsambities en we verwachten dat moncler jassen heren de groei zal versnellen door verdere investeringen in digitale TSL-mogelijkheden, zei TPG Managing Partner Karl moncler jassen heren monclerjassenherenoutlet Peterson.

De moncler jas heren Europese private equity-firma Charterhouse is sinds 2007 eigenaar moncler heren van TSL en heeft Goldman Sachs aangesteld om kopers te vinden in december 2012, aldus een van de bronnen. De TPG-deal markeert de derde eigendomsoverdracht in minder dan een decennium voor TSL gekocht door Exponent Private Equity in 2005 van News International.

Onderwijsuitgeverij moncler dames is een van de grootste sectoren van de uitgeverswereld. Bijna 85 procent van de bedrijfsresultaten van Pearson in 2012 was afkomstig van onderwijs en moncler jas dames de helft van de totale omzet komt nu uit digitale, software- en onderwijsdiensten.

De moncler uitverkoop overname, die naar verwachting in het derde kwartaal van 2013 zal moncler jassen dames sale worden afgerond, werd aangevoerd door Peterson, voorheen directeur van Hotwire, een website voor kortingsreizen.

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.