098,78 punten en was moncler jas heren zo hoog als 1

Europese aandelen raken hoog op dag schulden van de eurozone

LONDEN, 21 juli (Reuters) Europese aandelen verlengden op donderdag, want een conceptdocument toonde plannen voor een brede 2018 moncler reactie op de staatsschuldencrisis moncler jas dames moncler antwerpen sale in de moncleroutlet eurozone tijdens een moncler outlet bijeenkomst moncler jassen dames van leiders in de eurozone op donderdag.

Europa is bereid om Griekenland in staat te stellen in gebreke te blijven onder een crisisreactie die een terugkoop van moncler jas outlet obligaties, een schuldenruil, maar geen nieuwe moncler jas sale belasting op banken inhoudt, waarvan EU-bronnen zeiden dat de moncler outlet sale leiders in de eurozone een cruciale noodstop begonnen.

Op 1312 GMT steeg de FTSEurofirst 300-index van toonaangevende Europese aandelen met 0,7 procent op 1.098,78 punten en was moncler jas heren zo hoog als 1.099,77.

Banken waren de belangrijkste drijfveer en verlengden een moncler jassen rally tot een derde dag. De STOXX Europe 600 Banking-index steeg met 3 procent. Zwaargewichten te winnen omvatten Intesa SanPaolo en UniCredit, een stijging van respectievelijk 6,8 en 5,1 procent.

Griekse banken stegen met 5,8 procent.

De (Europese) banksector wint, omdat nieuws van beslissingen uit moncler jas dames de Europese top komt, maar er is nog steeds een mogelijkheid tot kapsel, moncler dames omvergooien of in gebreke blijven van moncler jassen outlet de Griekse schuld, zei Gualter Pacheco, handelaar bij Go moncler heren Bulling, in Portugal.

De Euro STOXX Volatility-index, een daling van moncler jassen dames sale 6,3 procent, weerspiegelde het geruststellende effect dat de voorstellen hadden voor sommige moncleroutlet.nl beleggers.

Sommige handelaren moncler jassen heren sale waren echter sceptisch over de effectiviteit van moncler jassen heren de voorstellen.

gewoon dezelfde oude onzin heropgewaaid in een iets andere verpakking. Het werpt meer geld naar Griekenland, Michael Hewson, marktanalist moncler jas heren sale bij CMC Markets, zei.

kan praten over het verlengen van www.moncleroutlet.nl de EFSF-leningen. Het gaat niet over het onderliggende probleem. Griekenland is technisch insolvent. Zodra u de details detailleert, lost het dan echt het onderliggende probleem op? Op het eerste gezicht, no.FTSEurofirst 300 index.STOXX Europa-index.Top 10 STOXX-sectoren.Top 10 EUROSTOXX-sectoren.Top moncler nederland 10 Eurofirst moncler uitverkoop 300-sectoren.Top 25 Europese pct-gainers.Top 25 Europese pct verliezers.

Belangrijkste aandelenmarkten: Dow Jones. Wall Street-rapport. Nikkei 225. Tokyo report.FTSE 100. London report.Xetra DAX. CAC 40. Wereldindexen. Reuters-enquête over wereldkoersvooruitzichten. West-Europese IPO-agenda. Europese Asset Allocation. Reuters Nieuws in een oogopslag: Equities. Belangrijk valutarapport moncler sale :.

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.