Alle vragen zijn welkom, behalve duidelijke trollen, wees

worden ze beschouwd als mijn ex-vriendin of alleen mijn vriendin

Er is niet zoiets als moncler jas dames sale een stomme vraag!

Schaam moncler outlet sale je niet voor je nieuwsgierigheid, iedereen heeft vragen moncler jassenmoncler heren dat ze zich ongemakkelijk moncler sale voelen bij het stellen van bepaalde mensen, dus deze plek moncler jassen heren sale geeft moncler jas jas heren je een leuk gebied om niet te worden geoordeeld om het te moncler jassen heren vragen. Iedereen hier is 2018 moncler bereid moncler jassen outlet om te helpen. Alle vragen zijn welkom, zoals hoe olie te verversen, hoe schoenen te binden. Alle vragen zijn welkom, behalve duidelijke trollen, wees alsjeblieft die gast niet. Bedankt voor het lezen van dit alles, zelfs als je dit alles niet hebt gelezen en je moncler jassen dames oog ergens anders begon met een cookie.

Alle directe antwoorden op een bericht moeten een oprechte poging zijn om de vraag te beantwoorden. Grappenreacties op het bovenliggende niveau worden verwijderd. Vervolgvragen op het hoogste niveau zijn toegestaan.

Antwoord alsjeblieft moncler outlet niet moncler uitverkoop door alleen een link te laten vallen en vertel gebruikers niet dat ze het moeten ‘googelen’. Voeg een samenvatting van de link toe of beantwoord de vraag zelf. Gebruikers komen naar NSQ voor moncler nederland eenvoudige, eenvoudige antwoorden of vanwege de nuance die zich bezighoudt met gespreksartikelen. LMGTFY-koppelingen worden verwijderd.

Geen enkele reactie is onbeleefd tegen de vraagsteller omdat hij het antwoord moncler jas outlet niet kent.

Suïcidegerelateerde vragen moncler jas heren sale kunnen het beste worden behandeld met de geweldige middelen die ze hebben bij r / SuicideWatch of r / Suicidology

Mensen ertoe brengen uw product / video moncler dames / podcast / website te bekijken door het in de vorm van een vraag te formuleren

Illegale dingen niets als ‘Waar kan ik gratis een kopie van (film / show / muziek) vinden?’ Er zijn andere plaatsen om dat te vragen, dit is niet een van hen.

Smaakloze of verontrustende vragen over loli, pedofelie, moord, geweld of ander schetsmatig of walgelijk onderwerp zijn hier niet welkom. U bent van harte welkom om te goeder trouw vragen te moncler jassen dames sale stellen over dergelijke onderwerpen, maar houd moncler jassen er rekening mee dat dergelijke threads kunnen worden vergrendeld of verwijderd indien nodig om de integriteit van de subreddit te behouden.

Andere vragen die niet te goeder trouw worden gesteld, zoals een rant of haat geven aan een groep in de vorm van een vraag. Vragen waarvan we vermoeden dat ze leidende vragen zijn of die alleen worden gevraagd om een ​​agenda of zeeleeuwen moncler jas sale te moncler jas dames promoten, worden verwijderd.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.