Jaar na jaar zie ik de opgravingen van de nieuwe massagraven

In de donkerste hoek van mijn ziel

Diavoorstelling (4 afbeeldingen)

In Bosnië ontbreken meer dan 10.000 moncler nederland mensen en zijn moncler dames ze nog niet gevonden. Dit moncler jassen dames sale zijn niet alleen cijfers. Het zijn iemand kinderen, broers, zussen, echtgenoten, echtgenotes. Tienduizend mensen nog steeds zonder een spoor; in de duisternis. Twintig jaar na de oorlog is 10.000 niet slechts moncler jassen dames een getal. Jaar na jaar zie ik de opgravingen van de nieuwe massagraven. En de jaren gaan voorbij, alsof ze gedragen worden door de wind van verdriet.

Het politieke systeem in Bosnië maakt het proces van de opgraving nog langzamer en pijnlijker. In de stad Vlasenica hebben Servische troepen meer dan 2.600 mensen gedood tijdens de oorlog. Ongeveer 300 van hen waren kinderen; 300 onschuldige zielen. Acht massale begrafenissen in al moncler jas outlet die jaren bedekt door de sluier van mist en jassenmoncler duisternis, met slechts honderden lichamen gevonden. moncler jas dames sale Zal dit proces in dit moncler outlet tempo worden voortgezet? Wie weet of de moeders lang genoeg zullen leven om de overblijfselen moncler jas heren sale van hun kinderen te vinden en begraven?

Hoewel ik, moncler jas sale als fotograaf, altijd de neiging heb om altijd onpartijdig te blijven, is het moncler jassen heren ding dat me het meest opvalt het zien van moeders knuffelen en hun zoons kussen half lege kisten. Deze kisten zijn half leeg jassen moncler omdat er slechts een paar botten van moncler jas heren hun gedode 2018 moncler zonen zijn gevonden. Een moeder kan niet naar de eeuwige rust gaan zonder haar geliefden te begraven, of op zijn minst enkele van hun botten die in talrijke massagraven werden gevonden, meerdere keren van de ene moncler outlet sale plaats naar de andere verhuisd nadat de misdaden waren gepleegd.

Op de dag van de massale moncler jassen outlet begrafenis stoppen de vogels met zingen. Dit is de dag waarop de tijd moncler sale stopt en elk hart een slag overslaat. En toch is er nog een wond die moncler heren onze harten moncler uitverkoop nog meer doet moncler jas dames bloeden. De avond voor de begrafenis werden de kisten overgebracht naar moncler jassen heren sale de locatie en een groep mensen die de kisten naar hun laatste rustplaats droegen werden gestenigd door lokale Serven op weg naar het kerkhof. Helaas is dit geen moncler jassen geïsoleerd incident. Zulke scenario’s worden elke keer herhaald, op een andere manier; de dag voor de dag dat de vogels stoppen met zingen. De nacht dat de tranen als rivieren stromen.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.