Hij zal zijn eerste test moncler jassen heren sale vrijdag

Afghaanse Olympische held Nikpai stimuleert de volgende generatie

GUANGZHOU, China (Reuters) Opgevoed in een moncler jassen dames sale Iraans vluchtelingenkamp, ​​is de Taekwondo-specialist Rohullah Nikpai overladen met geschenken en bewondering sinds hij de eerste Olympische medaille won in 2008 op de moncler jassen Spelen in Peking.

Afghaanse Olympische taekwondo bronzen medaillewinnaar Rohullah Nikpai reageert op de menigte tijdens een moncler jassen heren processie moncler jas https://www.jassenmoncler.nl heren voor zijn thuiskomst tijdens de Olympische Spelen in Peking in moncler jas outlet 2008, in Kabul op 28 augustus moncler jas sale 2008. REUTERS / Omar moncler jas heren sale Sobhani

Twee jaar na zijn heldendaden maakt Nikpai gebruik van zijn roem om een ​​nieuwe generatie Afghaanse kinderen aan te sporen die zich hebben aangesloten bij de moncler jas dames taekwondo-clubs die door het hele land schieten.

iedereen in Afghanistan kent me en houdt van me, vertelde de bruisende 23-jarige uit Kabul aan Reuters in jas moncler het atletendorp 2018 moncler voor het Taekwondo-toernooi in Guangzhou.

zijn nu meer dan 500 clubs in Afghanistan voor taekwondo.

De ooit verlegen jongen arriveerde in Beijing en trainde met een klein moncler uitverkoop budget. Dat weerhield hem er niet van om de kansen, en wereldkampioen Juan Antonio Ramos van Spanje, van streek te maken, moncler jassen outlet om een ​​bronzen in de categorie van 58 kg te grijpen en een nationale held te worden in het door oorlog verscheurde Afghanistan.

Landmannen en -vrouwen drongen naar het moncler nederland vliegveld om hem thuis te verwelkomen, terwijl president Hamid Karzai hem een ​​nieuw huis moncler jassen dames voorstelde.

Twee jaar na die gedenkwaardige dag houdt Nikpai een vast publiek moncler heren bij zich terwijl hij opnieuw in China concurreert.

van moncler jas dames sale de mensen zullen naar de tv kijken, ze wachten tot we gaan vechten en we vechten, zei hij.

In de zuidelijke stad Guangzhou is Nikpai een gewichtsklasse omhoog gegaan en let op het goud moncler sale van moncler dames 68 kg. Hij zal zijn eerste test moncler jassen heren sale vrijdag tegen Uzbekistan Maksim Rafalovich ondergaan en zal worden geconfronteerd met moncler outlet een reeks formidabele Zuid-Koreaanse en Chinese vijanden.

Het Afghaanse nationale taekwondoploeg heeft moncler outlet sale hard getraind onder de Koreaanse coach Min Sin hak en Nikpai blijft hongerig naar succes.

denk dat ik nu een betere (jager) ben. vanwege onze harde training, zei Nikpai. (God wil), (we) zullen meer medailles krijgen van de Aziatische Spelen, zei Nikpai, die vechtsportacteur Bruce Lee tot zijn idolen noemt.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.