Een beslissing van een moncler jas heren sale federaal hof van

Beslissing van het Federale hof van beroep binnenkort verwacht

BILL HEMMER, CNN ANCHOR: Nu tot de laatste in die voogdijzevecht over Elian Gonzalez. Een beslissing van een moncler jas heren sale federaal hof van beroep wordt binnenkort, misschien al vandaag, verwacht over de status van de jongen. Als dat bevel wordt opgeheven, zou de regering moncler sale onmiddellijk kunnen handelen om de jongen met zijn vader te herenigen.

Gisteravond, moncler nederland in een netwerk-tv-interview met ’60 Minutes’ op CBS, uitverkoop moncler ontkende de vader van Elian botweg beschuldigingen van de familie Miami die hij in het verleden in zijn zoon moncler jassen heeft misbruikt.

(BEGIN VIDEO CLIP)

JUAN MIGUEL GONZALEZ, ELIAN ‘VADER (door vertaler): moncler heren Nou, ik zeg niet dat, als een vader, dat met mijn zoon, op een bepaald moment elke vader wanneer een kind iets ondeugends doet, nou, je zou altijd je kunnen slaan Eigen zoon, maar hem pijn moncler outlet doen? Ik heb hem nooit pijn gedaan en ik heb zijn moeder nooit pijn gedaan.

(END VIDEO CLIP)

HEMMER: En met de spoedige uitspraak van het gerechtshof, is er groeiende bezorgdheid onder familieleden in Miami.

Laten we daar vanmorgen voor de laatste keer naartoe gaan en Susan Candiotti nu met ons, Susan.

SUSAN CANDIOTTI, CNN CORRESPONDENT: Hallo, Bill, goedemorgen.

Hier heerst een ongemakkelijke rust moncler jas heren die zich buiten het huis voortzet. Het is erg rustig https://www.jassenmoncler.nl op dit uur, moncler dames deze maandagmorgen, die toevallig de 39e moncler jas sale verjaardag is van de mislukte Bay of Pigs Invasion.

Nu houden demonstranten op dit uur een moncler jassen heren wake 2018 moncler bij de politiebarricades om het familielid in Florida te steunen dat weigerde Elian aan zijn vader over moncler jassen dames te dragen.

Nu moncler jassen heren sale zegt de regering dat Lazaro moncler jas dames Gonzalez, de oom van Elian, een directe overtreding is van een immigratiebevel omdat Gonzalez niet gehoorzaamde aan een richtlijn om het kind naar een nabijgelegen vliegveld te brengen om moncler jas outlet vorige moncler jassen outlet week herenigd moncler outlet sale te moncler jas dames sale worden met zijn vader in Washington. Nu Lazaro Gonzalez, daarom heeft Elian geen tijdelijke zorg meer, is die zorg ingetrokken.

Nu heeft het ministerie van Justitie gezegd dat het probeert te voorkomen dat het kind gedwongen wordt moncler uitverkoop verwijderd. Maar het zal de wet afdwingen. Ambtenaren staan ​​erop moncler jassen dames sale dat ze geen actie ondernemen, terwijl alle partijen op dat besluit wachten bij een federaal hof van beroep in Atlanta, dat al vandaag zou kunnen komen.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.