Je hebt het misschien gehoord

Ik heb Clemens misschien verkeerd begrepen

WASHINGTON, moncler dames 2 mei (Reuters) New York Yankees werper Andy Pettitte getuigde woensdag in Roger Clemens federale meineed-rechtszaak moncler jas dames dat er een 5050 kans was moncler jassen dames sale die hij moncler outlet verkeerd had gehoord moncler jassen dat zijn vriend en oud-teamgenoot zeiden dat hij menselijk moncler uitverkoop groeihormoon gebruikte.

In een moncler jas dames sale tweede dag van het kruisverhoor door moncler jassen dames de verdediging, zei Pettitte dat hij Clemens verkeerd had begrepen toen de aas-werper hem in 1999 of 2000 vertelde dat hij menselijk groeihormoon had gebruikt om te herstellen van een verwonding.

je zit hier vandaag, als je er in gedachten over nadenkt, 50 50. Je hebt het misschien gehoord, of je hebt hem misschien verkeerd begrepen. Is dat eerlijk? advocaat Mike Attanasio vroeg.

zeg eerlijk, moncler jassen zei Pettitte.

Hij moncler jassen heren sale zei ook dat hij Clemens in 2002 niet had verteld dat hij met menselijk groeihormoon was geïnjecteerd en zichzelf moncler sale in https://www.monclerjassenherenoutlet.nl 2004 had geïnjecteerd, beide keren moncler jassen heren om verwondingen te behandelen.

Clemens was niet aanwezig bij de injecties, zei hij.

Getuigenissen van Pettitte worden als cruciaal beschouwd voor de regering, omdat hij niets te winnen heeft door te moncler nederland getuigen tegen zijn moncler jas sale vriend en voormalige teamgenoot en niet is afgeweken van wat Clemens zou hebben verteld.

Clemens, 49, wordt voor de tweede keer berecht op federale aanklachten tegen liegen tegen de commissie van het Huis van moncler jas heren sale Afgevaardigden over toezicht en hervorming van de regering over de vraag of hij anabole steroïden moncler jassen outlet en menselijk groeihormoon gebruikte

Het panel onderzocht het drugsgebruik in Major League-honkbal. Clemens, een zevenvoudig winnaar van de Cy Young Award, honkbal hoogste jaarlijkse onderscheiding voor een werper, behoort tot de grootste honkbal-namen die verband houden met vermeend drugsgebruik.

Walton zei dat moncler jas heren hij al had bepaald dat moncler outlet sale het onderliggende gedrag niet moncler jas outlet ontvankelijk was.

Hoewel Pettitte onderzoekers uit het Congres had verteld dat McNamee hem injecteerde met menselijk groeihormoon, blokkeerde de rechter soortgelijke getuigenissen tijdens het proces op dinsdag, omdat 2018 moncler het oordeel schadelijk zou kunnen zijn voor de verdediging van Clemens. Pettitte mocht dinsdag getuigen dat hij injecties kreeg, maar niet van wie.

Pettitte is uit zijn pensionering gestapt om het werppersoneel van de Yankees te ondersteunen en speelt zijn weg terug in vorm met moncler heren een Yankee boerderijclub (bewerken door Paul Thomasch en Mohammad Zargham).

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.