For å se på de gratis bøker fra Sony Reader tilgjengelig her

Sony Reader Gratis bøker

Når du er på gratis ebøker siden, kan du klikke på et emne av dine preferanser fra listen i venstre sidefelt. Emner spenner fra canada goose trillium kunst, biografi, helse, canada goose dame fiksjon, filosofi, canada goose herre romanse og noveller. gjør det bra å bla gjennom disse gratis canada goose outlet eBooks. Hvem vet, kan du ende opp med en perle.

Det er en fangst selv. Leserbiblioteksprosedyre ville være nødvendig for å laste ned disse gratis bøkene. Programvaren er tilgjengelig for Windows og Mac.

Hvis du er på jakt canada goose jakker herre etter klassikere og andre bøker i det offentlige området for Sony Reader, kan du ha tilgang canada goose norge til Google Bøker-database med canada goose victoria parka allmenn bøker. Med hjelp av canada goose victoria Reader Library Software kan du overføre e-bøker canada goose til e-bøker til Sony Reader. Mens de fleste ebøker er priset til USD 0,99 og oppover, er det hundrevis canada goose norge av bøker (fiksjon og fiksjon) som tilbys for gratis.

Bøkene er i forskjellige formater, inkludert Epub som er kompatibel med Sony Reader. For å se på de gratis bøker fra Sony Reader tilgjengelig her, vil canada goose jakke du ha lyst til å besøke denne siden.

Det er en lang liste å wade gjennom though. Hvis du ønsker å begrense søket ditt, bare skriv inn ordet ‘gratis’ og kategorien av eboken din. Hvis du for eksempel søker etter gratis horrorbøker, vil du skrive inn ‘ fri skrekk ‘. Vær advart om at resultatene returnerte vil også inkludere bøker tilbys for salg.

Dette canada-goose-jakker nettstedet, som navnet antyder, tilbyr gratis e-bøker i epubformatet. Hvis du er en ivrig canada goose jakker dame leser av canada goose salg klassikere, vil du vite at noen av disse bøkene tilbys for salg i form canada goose jakke dame av e-bøker på enkelte online bokhandlere.

Vær advart om at du kanskje må gå på en wild goose jakten for å finne en bestemt e-bok for det offentlige området, siden nettstedet mangler en søkefunksjon. Jeg lastet ned Ayn Rands Anthem og var imponert over formateringen og den lille filstørrelsen (53.8kb). Hvis du canada goose jakke herre føler at du får litt verdi på nettstedet, kan du ønske å chip inn for å hjelpe nettstedet til å vokse.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.