Vi har ingen måte å vite nøyaktig hvor mange ICBMer som var på

Jeg canada goose dunjakke tror jeg fant Todd Howards Mystery Terminal fra 2016 DICE intervjuet

canada goose jakke dame Unødvendig canada goose norge flaming, personlig angrep, osv. Vil bli fjernet. Vi er ikke / r / gaming. canada goose jakke dame

canada goose dame Lore / Dev bashing uten tillegg til diskusjon vil bli fjernet. canada goose importør norge Fremme diskusjon, ikke angrep. canada goose dame

canada goose jakke herre Bruk og misbruk spoiler-koder når det er aktuelt. Titler og kommentarer som inneholder spoilere kan fjernes uten varsel. Forsiktige spoilere vil resultere i et forbud. Se her for mer info. canada goose jakke herre

canada goose trillium Bruk beskrivende titler. Clickbait eller ekstremt svakt stolte innlegg vil bli fjernet. Også ikke bruk alle caps. canada goose trillium

canada goose outlet Innlegg som fremmer eller letter piratkopiering på noen måte vil bli fjernet. Mod piratkopiering er et permanent forbud, ingen advarsler. Jeg har bare spilt canada goose jakke Fallout 4, så vet ikke en hel del lore fra tidligere spill. Jeg har aldri tenkt canada goose billig å tungt om hva PAM sier, men du fremhever noen interessante ting. Når hun svarer at hun jobber for The Railroad fordi deres mål retter seg med sin egen, får det meg til å lure på hva slutten spillet kan være hvis det er en. canada goose outlet

canada goose salg Det er også andre roboter i spillet som har utviklet seg vekk fra hva de burde være. Sammenlign KLEO for eksempel til andre Assaultrons. canada goose norge nettbutikk ekte Til og med Codsworth og Whitechapel canada goose outlet norge Charlie mot standardbruken av møllen. Gutsys osv. Er svært forskjellig i personlighet og noe som nærmer seg fri tanke. De reagerer sikkert på en mer sofistikert måte enn de burde være. Da har du også den galskapen som skjer på USS grunnloven. PAM iver etter å finne instituttet er veldig fishy. Hennes nærhet til instituttet hele tiden er også fishy. Hun var canada goose salg låst i sentralbordet i hundrevis av år canada-goose-jakker og hadde allerede canada goose jakke oslo fått full tilgang til alle militære og sivile etterretningsapparater, som antagelig skulle inkludere det opprinnelige nettverket på CIT, som til slutt utviklet canada goose salg seg til instituttet. Dette ber om spørsmålet om PAM var subtilt påvirket bane av instituttforskningen mot det som ble syntprogrammet. Tydeligvis var de skyggefulle fucks akkurat som alle var. Så det betyr kanskje at hennes prediktive kraft ødelegger privatpersoners privatliv. Militæret går definitivt, og slutten begrunner det med henne. ‘Det ville nesten være mer sjokkerende å få et regjeringsorgan ikke noe vondt. Jeg tror det kommer til å konkludere med at PAM plantet falske flagg, spesielt siden det ikke var noe forslag Hun ville ha muligheten til å hacke nettverket og logge falske rapporter. Hun utfører analyser, det. canada goose salg

canada goose jakker dame Når du leser terminalinngangen, må du huske på at disse oppdateringene blir trukket gjennom et informasjonssamlingssted. Det ville være liten eller ingen informasjon om amerikansk handling, og det var nok ikke noe som skjedde diplomatisk. Det enkleste svaret er at terminalen sa, er det som skjedde. canada goose jakker dame

canada goose norge Fire USOs ble observert. De kan eller ikke ha vært stealth subs, men de, og absolutt bombeflyene, måtte tolkes som et bevisst tyrkisk canada goose norge forhandler show. Dette kan ha vært i takt med trusler passert langs diplomatiske kanaler, muligens rettet mot Enclave, eller muligens bare tilfeldigvis i området. Faktisk var det ingen garanti for at de var atomkomponenter, de kunne ha vært angrepskasser. canada goose norge

canada goose herre Uansett er det en lansering av minst fire missiler, og påvirker så lite som 29 minutter senere. Videoen spekulerer en mengde ting basert på dette, men den sannsynlige eksistensen av stealth subs (og tradisjonelle kjernevirksomheter er uansett vanskelig å oppdage). Vi har ingen måte å vite nøyaktig hvor mange ICBMer som var på vei, eller hvor de var på vei. Vi ville ikke vite hvilke mål som ble rammet av ICBM eller subs. Wiki-statene vestkysten ble rammet før øst, slik at det videre skjuler tidslinjen, og reiser spørsmål om nøyaktig hvilken informasjon som ble sendt videre til det DIA-området. Basert på DEFCON, var det rettferdig å anta at dette ikke var en direkte gjengjeldelse, hvis den ble tatt til pålydende. canada goose herre

canada goose victoria parka Så det så sannsynlig som ikke Kina dro ut noe pikk, og sendte en melding som sier ‘krigen er over på våre vilkår, eller vi slipper ut hundene.’ De fire lanseringene kan ha vært ‘nei, egentlig, jeg tuller ikke’, eller det kan ha vært et forsøk på å reservere hoveddelen av arsenalen for en oppfølgingsstreik, slik at delene canada goose norge nettbutikk kan gjøre det meste av den opprinnelige skaden, som bombere ville sikkert vært (du kommer ikke til å fly fly til et område du starter ICBMs). canada goose victoria parka

canada goose jakke Eller det kunne vært litt av en skrue. Strategiske blunders loom store i hver større verdenskonflikt, kanskje noen med mer ego enn forstand var ansvarlig for angrepet, og ønsket å klare land- og subbaserte streik å slå samtidig, uten å tro at dette bare ville tillate et større vindu for en teller angrep. Kanskje de selv canada goose i norge om tilstedeværelsen av uoppdagelige subs, og ødeleggelsen av fire byer ville tvinge en overgivelse. Mulige amerikanske styrker ble stasjonert i utlandet på en måte som gjorde et kjernefysisk angrep på Kina enda mer uønsket enn normalt, for eksempel å okkupere ulike deler av fastlandet canada goose jakke.

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.