000 e-mails toonden aan dat Assads vrouw Asma zorgde voor de

Damning Assad-e-mails onthuld

15 moncler sale maart De Britse krant zegt moncler jas outlet dat het duizenden moncleroutlet e-mails van Assad-families heeft ontvangen die licht werpen op het persoonlijke leven van de heersende familie van Syrië, aldus Travis Brecher.

Als glimlachende Syrische president wierpen Bashar al Assad en zijn in 2002 geboren Britse moncler jas heren vrouw Asma hun stem voor een nieuwe grondwet. Zijn troepen waren druk bezig burgers in Homs moncler jas dames sale de doodsteek te geven van een opstand tegen zijn heerschappij.

De moncler jassen heren sale zachte gesproken moncler heren leider moncler dames van moncler jassen Syrië lijkt een onwaarschijnlijk nieuwkomer in de reeks autocraten van het Midden-Oosten met bloed aan hun handen.

Maar na het doden van duizenden in een jaar lang hardhandig optreden tegen protesten, heeft de Londense getrainde oogarts zijn eigen mensen en de wereld verontwaardigd.

Op woensdag meldde de Britse krant The Guardian toegang tot een heleboel e-mails die het licht werpen op de levens van de Syrische president en zijn vrouw.

De krant meldde dat Assad Iran heeft geadviseerd over het tegengaan van een opstand tegen zijn heerschappij en maakte zelfs grapjes over moncler nederland zijn beloften van moncler jas sale hervormingen.

The Guardian zei moncler jassen dames dat de e-mails, die een Assad-familie afschilderden die geïsoleerd was van de opstand van Syrië, afkomstig waren van de privéverslagen van Assad en zijn vrouw, en er zeker van waren dat ze echt waren.

Sommige van de naar schatting 3.000 e-mails toonden aan dat Assads vrouw Asma zorgde voor de aanschaf van een Armani-lamp uit moncler jas dames de Londense elegante Harrods-winkel, bestellingen had geplaatst voor juwelenkettingen uit Parijs en op jacht was naar een levering van meubels naar Damascus.

In één e-mail van afgelopen juli mailde Asma www.moncleroutlet.nl haar man dat ze op een bepaalde dag om 17.00 uur gratis zou zijn.

In zijn reactie schreef Bashar: ‘Dit is de beste hervorming die elk land kan hebben dat u mij vertelde waar u zal zijn.’ We gaan het adopteren in plaats van de afvalwet moncler uitverkoop van moncler heren partijen, verkiezingen, media ‘

Andere moncler outlet e-mails toonden aan dat Assad uitvoerig geïnformeerd was over de ‘illegale’ aanwezigheid van westerse moncler jassen dames sale journalisten in het Baba Amr district van Homs, en werd aangespoord moncler jas heren sale om ‘de moncler jassen outlet veiligheid aan te scherpen’.

grip ‘eind vorig jaar.

The Guardian zei 2018 moncler dat het uitgebreide inspanningen had moncler outlet sale geleverd om de e-mails te verifiëren moncler jassen heren door de inhoud ervan te controleren aan de hand van vastgestelde feiten en contact op te nemen met 10 personen wiens correspondentie in moncleroutlet.nl de cache verschijnt.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.