Ze waren van plan om hun klaslokalen om 11:22 te verlaten op

Van Bellingham naar Tallahassee Studenten ‘Walk Out’ Veeleisende revolving van kanonnen

In de moncler jas dames zeven dagen die volgden op het bloedbad op de Marjory Stoneman moncler jassen heren sale Douglas High School, waarbij 17 mensen om het leven moncler jas sale kwamen, zijn studenten van de campus in Florida van verschrikking naar verdriet overgestapt moncler uitverkoop op activisme, wat heeft geleid tot een protest tegen politiek protest door de jeugd.

Op woensdag, de Parkland-studenten nog steeds rouwen en gevoed door woede hun weg naar de hoofdstad 2018 moncler van de staat in Tallahassee om te confronteren wetgevers om een ​​verbod op aanvalswapens te eisen.

Maar zoals moncler dames NPR rapporteerde, terwijl moncler nederland wetgevers in Florida moncler jas dames sale House de dagsessie openden met een gebed voor de slachtoffers, openden ze geen debat over een wetsvoorstel moncler jassen outlet dat aanvalswapens en tijdschriften met grote capaciteitsmunitie verbood.

The Two Way

‘We Will not Give Up’: Fla. School Shooting Survivors March voor strengere wapenwetten

Toch heeft het protest van de Parkland-slachtoffers studenten uit het hele land gemobiliseerd die bang zijn voor weer een dodelijke schietpartij op school: van kust tot kust houden tieners tieners buiten, en dringen er bij nationale en lokale wetgevers op aan wetten uit te vaardigen die toekomstig geweer zouden kunnen voorkomen geweld op school.

Tientallen studenten in Bellingham, moncler heren Wash., moncler online Begonnen zich dinsdagavond voor te bereiden op de rondleiding om tekenen te maken. Ze waren van plan om hun klaslokalen om 11:22 te verlaten op hetzelfde moment als de schietpartij moncler jassen dames sale monclersale in Parkland.

In een tv-interview met KOMO News zei moncler outlet een moncler jas outlet student moncler jassen die nog geen 18 jaar oud was en haar moncler jas heren sale naam onthield: ‘We kunnen moncler jassen heren niet stemmen, dus dit is onze stem.’ We hopen gewoon verandering te brengen door onze stem te laten horen gehoord.’

In Minneapolis zendt Fox 9 videobeelden van middelbare scholieren uit het schooldistrict in een processie door de straten van de stad naar het stadhuis.

Het netwerk meldde dat ‘de leden van moncler sale de Minneapolis City Council aan taal werken moncler jas heren om te stemmen over de stad die een moncler outlet sale officiële positie inneemt ten gunste moncler jassen dames van een verbod op een over de gehele wereld geldend wapen.’

Schoolstudenten in het hele land staan ​​op, marcheren op straat en laten ons zien welk leiderschap Amerika echt nodig heeft.

カテゴリー: ふれあい通心 パーマリンク

コメントを残す

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.